små patter
En stor fordel ved små patter er, at det med alderen dropper mindre end en stor. Dette skyldes det faktum, at kirtlet væv er mindre og lettere, hvilket betyder, at det ikke trækker huden under sin egen vægt. Selve huden efter 30 år begynder at miste tone og sagging begynder.
Kvinder med små bryster må ikke bære en bh. Dette, i passende situationer (for eksempel om sommeren på en tur i byen) ser meget sød og sexet på samme tid.

Små patter er særligt attraktive, mens de har sex. Det hopper ikke på maven, og det forbliver tonet. Samtidig behøver du ikke at se til side for at give den støtte. Derudover er små bryster mere følsomme end store, fordi det samme antal nerveender er placeret i et mindre område.

Damer med små patter kan løbe og sove på deres mave (den sidste er meget behagelig). I disse tilfælde er der ingen pres, ingen banke og intet falder ved siderne osv.

 

Også damer med små bryster er sundere end dem, hvis buste har tilstrækkeligt store dimensioner. Dette skyldes, at de har markant nedsat risiko for kræft og mastitis.